maanantai 31. joulukuuta 2012

Loki 10kk

Hyvää uutta vuotta kaikille! Uusi vuosi meni hyvin, eikä Loki pelännyt raketteja.

Happy new year! The evening was fine and Loki wasn´t scare of fireworks.

Loki  on ylihuomenna jo 10 kk vanha, joten sen kunniaksi uusimmat kasvukuvat. Korkeutta ei ole enää kasvanut, on sen 36-37cm.

Loki is the day after tomorrow 10 months old so new grow pictures of him. The height is the same, around 36-37cm. 





Vuosi alkaa näyttelyiden merkeissä: kahden viikon päästä Lokin kanssa Kajaaniin. Jännää! Tavoitteena saada ennen kaikkea kokemusta, onhan tuo vielä niin kakaran näköinen.

We are going to Loki´s first show in two weeks. Exciting! We are looking just for some experience, Loki is still such a brat.

Tänä vuonna tarkoituksena on kuvata Loki heti kun ikä tulee täyteen. Jos kaikki on kunnossa, niin aletaan treenaan agilityä ihan aikuisten oikeasti. Jos nyt jotain ikäviä yllätyksiä tulee, niin sitten varmaan keskitytään tokoon. Tavun kanssa tarkoitus aloittaa kisaaminen helmikuussa ja metsästää se viimeinen agilitynolla SM-kisoihin. Muutoin ei kummempia tavoitteita Tavun kanssa kuin pitää hauskaa agilityradoilla. Ja ehkä jossakin näyttelyissä voisi käydä.

This year I will x-ray Loki's hips and elbows when he is 1 year old. If everything is ok, we will start training agility seriously. But if there is some unwelcome suprise, we will start training obedience instead. With Tavu I will go to competitions in February and hopeful we get the last 0-result so that we are allowed to participate Finnish Championship competitions. Otherwise the only goal is to have fun in agility! And maybe go to some show with Tavu also. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti